Kundtjänst Halland

Har du bokat något på boka.skane.com eller på www.halland.se så kan du logga in och ändra din bokning här med hjälp av det användarnamn och lösenord du fått på din bokningsbekräftelse.

Nyheter

Nordic Travel har återigen blivit nominerade till ”Sweden’s Best Inbound Golf Tour Operator” av World Golf Awards som är en del av World Travel Awards – reseindustrins Oscars. 2015 vann vi denna titeln och vi hoppas kunna upprepa den bedriften. Vinnaren utses genom att resebyråer och kunder över hela världen röstar på den kandidat de tycker är bäst i resp. kategori.

Nytt uppdrag

 

image001

 

  

 

 

 

 

Mars 2016 – O-Ringen skapar helt ny onlineportal för bokning i samarbete med Nordic Travel. O-Ringens onlinebutik kommer bygga på bokningssystemet citybreak, där O-Ringens deltagare ges möjlihet att göra tävlingsanmälan, boka boende och beställa kringtjänster i en gemensam miljö.

Läs hela pressmeddelandet här.

Aktuellt

             

 

 

 

 

 

 

Nordic Travel bokar boendet på Elmias mässor. 

Vi har fått i uppdrag att sköta boendebokingen för alla Elmias mässor i Jönköping och kan erbjuda ett stort utbud av både hotell och vandrarhem i hela Jönköpingsregionen. Här kan du söka och boka

 

Alla våra nyheter!